Versiunea română Magyar verzió English
Fõoldal
Magunkról
Programjaink
Kiadványaink
Sajtószoba
Elérhetõség
 
Hírek és események
A mai napon a Sepsiszentgyörgyi Sürgősségi Kórháznak adtunk át jelentős értékű adományt 2020-06-04  
2020. június 4. - A csíkszeredai és székelyudvarhelyi kórházak után, a mai napon a Sepsiszentgyörgyi Sürgősségi Kórháznak adtunk át jelentős értékű adományt, amely modern légtisztító berendezéseket és védőfelszereléseket foglalt magába. Alapítványunk orvosi védőfelszerelések beszerzésére és adományozására irányuló erőfeszítéseit, amelyek által a COVID-19 világjárvány leküzdésében részt vevő sepsiszentgyörgyi, csíkszeredai és székelyudvarhelyi kórházakat, illetve ezek személyzetét próbáltuk segíteni, a MOL Románia 100.000 euróval támogatta.
bővebben >
A Székelyudvarhelyi Városi Kórháznak is átadtuk az egészségügyi személyzetnek szánt védőfelszereléseket 2020-06-03  
2020. június 3. - A múlt héten arról számoltunk be, hogy átadtuk a csíkszeredai kórháznak azokat a védőfelszereléseket és orvosi eszközöket, amelyeket a MOL Románia által, Alapítványunknak adományozott 100.000 euróból szereztünk be. A mai napon ezen projekt újabb fejezeteként a Székelyudvarhelyi Városi Kórházon volt a sor, hogy részesüljön az adományból mely által reméljük biztonságosabban tevékenykedhet a kórház személyzete a COVID-19 világjárvány leküzdésében.
bővebben >
A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház vezetőségének 192.021 lej értékű védőruházatot és felszerelést adtunk át 2020-05-29  
2020. május 29. - Tíz nappal ezelőtt jelentettük be, hogy hagyományos partnerünk a MOL Románia 100.000 euróval támogatja az Alapítványunk orvosi védőfelszerelések beszerzésére és adományozására irányuló erőfeszítéseit, amelyek által a COVID-19 világjárvány leküzdésében részt vevő sepsiszentgyörgyi, csíkszeredai és székelyudvarhelyi kórházak, illetve ezek személyzetét próbáljuk segíteni.
bővebben >
A Tusnád Ásványvíz RT és a Polgár-Társ Alapítvány a mentőszolgálat munkájának biztonságosabbá tételét segíti a világjárvány idején 2020-05-21  
2020. május 21 - A Tusnád Ásványvíz Rt és a Polgár Társ Alapítvány 35.000 lej értékben adományoz ózonos fertőtlenítést végző berendezést és védőfelszerelést (maszkokat, fejtakarókat, plexi védőmaszkokat) a Hargita Megyei Mentőszolgálatnak.
bővebben >
A MOL Románia 100.000 euróval támogatja a Polgár-Társ Alapítványt az egészségügyi személyzetnek szánt védőeszközök beszerzésében 2020-05-19  
A MOL Románia 100.000 euró értékben támogatja a Polgár-Társ Alapítvány erőfeszítéseit a koronavírus világjárvány leküzdése érdekében orvosi védőeszközök és felszerelések beszerzését a Sepsiszentgyörgyi „Dr. Fogolyán Kristóf” Megyei Sürgősségi Kórház, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház és a Székelyudvarhelyi Városi Kórház részére. A MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány ezzel a támogatással hozzájárul egy biztonságosabb munkavégzés feltételeinek a megteremtéséhez az egészségügyi dolgozók számára. Az adomány részét képező védőfelszerelések és berendezések nélkülözhetetlen eszközök a koronavírus elleni biztonságos küzdelemben.
bővebben >

         Oldalak :   Elsõ    <<    1    2    3    4    >>    Utolsó  
Magunkról   Programjaink Kiadványaink Sajtószoba Elérhetõség
Teljes oldaltérkép
Történetünk
Célkitűzéseink
Vezetőtanács
Munkatársaink
Díjaink
Éves jelentések
EP tagság
Támogatási statisztika / kimutatás
Adománygyüjtés
Támogatóink
Partnerségek
Aktuális programok
Lezárult programok
Könyvek
Szórólapok
Sajtómegjelenések
Médiapartnerek
Sajtóközlemények
Elérhetõségek
Üzenõfal
Látogatók száma: 5572353