Versiunea română Magyar verzió English
Fõoldal
Magunkról
Programjaink
Kiadványaink
Sajtószoba
Elérhetõség
 
Sajtószoba
Sajtómegjelenések            
Két védett terület – három nyertes projekt 2014-04-25  
85 pályázat érkezett, és ezekből 23 nyert támogatást a Polgár-Társ Alapítvány és MOL Románia közös Zöldövezet programjának Védett területekre vonatkozó kiírásában. Ezekből három Hargita megyei védett területekre vonatkozik. Egy projekt esetében a maximálisan megpályázható összeg 20 ezer lej (mintegy 4500 euró) volt, a nyertesek pedig Junior Ranger-tevékenységekre, tanösvények kialakítására, a Rezervátum Napjának, a Biodiverzitás Napjának valamint kiállítások szervezésére fordítják az összeget.
bővebben >
Transylvania Authentica – Pályázati felhívás 2014-02-28  
A Transylvania Authentica program Erdély gazdag mezőgazdasági kultúrájának, hagyományos vendéglátóiparának és konyhájának, valamint sajátos kézműves termékeinek fennmaradását kívánja támogatni a vidék kistermelői és kézművesei közötti kapcsolatok kialakítása és megerősítése által.
bővebben >
Mozgásra szólítják Csíkszereda lakosságát a Mobilitási Héten 2013-09-18  
Teniszversennyel, kerékpáros ügyességi versenyekkel szeretné mozgásra bírni idén is a Polgár-Társ Alapítvány a csíkszeredaiakat hétvégén az Európai Mobilitási Hét programsorozat alkalmából. A kilencedik alkalommal szervezett rendezvény pénteken startol a Tömegközlekedés Napjával, ebből az alkalomból pedig ingyen lehet közlekedni a városi buszjáratokon Csíkszereda-szerte.
bővebben >
Zöldövezet program Romániában: majdnem Vatikán-méretű területet zöldesítettek 2006 óta 2013-07-30  
A MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány 2013-ban ismét meghirdette a Zöldövezet programot. A mintegy 150.000 eurónyi támogatási keretre környezetvédelmi projekteket megvalósító civil szervezetek nyújthatnak be pályázatot.
bővebben >
126 új termék és szolgáltatás kapott Transylvania Authentica védjegyet 2013-07-05  
A Transylvania Authentica program újabb bíráló bizottsági ülésére került sor június 26-án, amelyen hét pályázó összesen 158 terméke/szolgáltatása került elbírálásra, amelyek közül 126 nyerte el a Transylvania Authentica védjegyet.
bővebben >

         Oldalak :   Elsõ    <<    1    2    3    4    >>    Utolsó  
Magunkról   Programjaink Kiadványaink Sajtószoba Elérhetõség
Teljes oldaltérkép
Történetünk
Célkitűzéseink
Vezetőtanács
Munkatársaink
Díjaink
Éves jelentések
EP tagság
Támogatási statisztika / kimutatás
Adománygyüjtés
Támogatóink
Partnerségek
Aktuális programok
Lezárult programok
Könyvek
Szórólapok
Sajtómegjelenések
Médiapartnerek
Sajtóközlemények
Elérhetõségek
Üzenõfal
Látogatók száma: 4701594